Videobrug vokser i erhvervsskolerne

Lektor Marianne Riis fra Metropol og undervisere fra Kold College fortalte hvordan brugen af video vinder indpas på erhvervsskolerne.

Lagt online: 06.10.2016

Videocenteret deltog i et netværksmøde omkring styrkelse af IT i EUD/erhvervsskolerne den 4. oktober 2016. På netværksmødet fortalte bl.a. lektor Marianne Riis fra Metropol om mulighederne for video og den øgede brug af video indenfor EUD/erhvervsskolerne og Kold College forttalte om deres særlige fokus på videobrug iindenfor bl.a.kokkefaget. Se videoklip nedenfor, hvor videobrugen på Kold College forklares.

(Selve netværket rummer praktikere og forskere indenfor erhvervsskolerne, som fokuserer på den nye Strategi for den digitale erhvervsskole - link til strategien findes her).