Undervisningens dag på AAU med Ild-lab og Forskningscenter for Video

Forskningscenter for Video og Ild-Lab deltog på undervisningens dag på Aalborg Universitet, Aalborg og København 7. og 8. maj 2019 med projektet ”Learner-Centered Moodle Course Design: Design Factors, Differences in Perceptions, and Best Practices”.

Lagt online: 19.06.2019

Alle ansatte på Aalborg Universitet var inviteret til at høre om projekter og undersøgelser, som deres kolleger har lavet i det seneste år. Forskningscenter for Video og Ild-Lab præsenterede projektet ”Learner-Centered Moodle Course Design: Design Factors, Differences in Perceptions, and Best Practices”. Gennem litteratur review, survey blandt de studerende og interviews har vi undersøgt, hvordan AAU som et PBL (problem based learning) universitet bruger learning management systemet Moodle i undervisningen.