Netværksdag med fokus på video og refleksion

Spændende netværksdag den 5/9 2016 med fokus på video og videobaseret produktion som refleksions- og læringsredskab.

Lagt online: 05.09.2016

En inspirerende netværksdag løb af stablen på videocenteret den 5/9 2016 med omdrejningspunktet: video og videobaseret produktion som refleksions- og læringsredskab.

En stor brede af organisationer var repræsenteret på netværksdagen og gav input med forskellige perspektiver på videomediets potentialer: Dansk Film Institut/Film X, Station Next filmskolen, Forskningscenter for video på Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Professionshøjskolen Metropol, Kulturregion Fyn/Film for børn og unge og mindre virksomheder: DigitalStorylab.com, YourSetup.dk, Lommefilm.dk og AndLearning.com.