Kom og hør Rikke Ørngreen på Folkemøde om uddannelse – Uddannelsesdebatten 5. og 6. september 2019

Lagt online: 21.06.2019

Fredag d. 6. september 2019 deltager Rikke Ørngreen, Forskningscenter for Video @ Ild-Lab i en paneldebat om ”Teknologi i et erhvervsskoleperspektiv”. Rikke vil blandt andet bidrage i forhold til styrkelse af den teori–praksis dimensionen, der opstår i samarbejdet mellem elevvirksomhed og skolen, samt i forhold til elevens dobbelte rolle som elev og lærling.

Vær en del af Uddannelsesdebatten og læs mere her: Folkemøde om uddannelse

Læs forskningsartiklen her: The Live Image as Engaging Reflection Tool in Vocational Educational Training